Posetioci bioskopa su pre najnovije Star Wars avanture bili u prilici da pogledaju tizer za film na kome trenutno radi Stevan Filipović, a sada to mogu i ostali. Kako javlja sajt Wild Rooster, radnja novog filma se odigrava sedam godina nakon događaja predstavljenih u prethodnom filmu. Nekadašnji srednjoškolci su sada porasli i sticajem okolnosti postaju učesnici Prirodne selekcije, novog rijalitija koji se odigrava u divljini. Stevan Filipović je još ranije istakao i da ekipu i glumce očekuje snimanje puno fizički napornih scena u prirodi i da će nastavak biti još zahtevniji i veći projekat od filma Pored mene.

https://www.youtube.com/watch?v=I37Oq0qk-1s

Snimanje je planirano za proleće 2018, i to na Tari i Kopaoniku, kao i u inostranstvu – na Durmitoru u Crnoj Gori i na Crvenom jezeru u Hrvatskoj. U novom filmu će se pojaviti mnoga poznata lica: Slaven Došlo kao Lazar, Nikola Glišić  kao Strahinja, Darko Ivić kao Tadija, Milica Majkić kao Jelena, Gorica Regodić  kao Isidora, Jelena Puzić  kao Sofija, Nikola Dragutinović kao Srba, Matea Milosavljević  kao Sandra…

Scenario potpisuju Filipović i Milena Bogavac, producira Branislav Jević, a premijera se očekuje početkom 2019. godine. Film će u Srbiji distribuirati Taramount.

Đ. B.